Hei! Olen Sari, 33-vuotias kolmen lapsen äiti. Asun perheeni kanssa Vantaalla mutta kuvaan siellä minne minut kutsutaan. 


Rakastan kuvata ihmisiä eri tilanteissa sekä tallentaa aitoja tunteita - iloa ja naurua, liikutuksen kyyneliä ja rakkautta. Näihin hetkiin on ihana palata vuosienkin jälkeen.


Kuvaustyylini on dokumentaarinen, rento ja luonnonläheinen. Haluan, että kuvistani välittyy tunne ja aidot hetket. Mieluiten kuvaan miljöössä, luonnonvaloa hyödyntäen. Pyrin tekemään kuvaustilanteesta asiakkaalle rennon ja luontevan, jossa asiakas voi unohtaa kameran ja keskittyä hetkeen. Haluan, että kuvat ovat asiakkaan näköiset. Ei pönötystä, ei edustusta, vaan rentoa meininkiä ja yhdessäoloa. Lämpimät sävyt, tunnelma ja pienet yksityiskohdat ovat vahvasti läsnä kuvissani.


Rakastan valoisia kesäiltoja, kostean nurmen tuoksua, matkustelua, aamukahvia, luontoa ja kauniita ruskan värejä. Minua inspiroi minimalistinen tyyli graafisessa suunnittelussa, kauniit maisemat, tatuoinnit, vintage huonekalut sekä valon ja varjon tanssi.

 

Sinun vuorosi
Nyt kuulisin mielelläni sinusta ja suunnitelmistasi.

www.sarimaria.com | +358 44 9704380 | sari@sarimaria.com

Using Format